#foodreview

Advertisement


Nak lagi resepi? Follow   @resepimudahmy   🌸 Resepi Cucur Jawa yang Mudah dan Sedap 🌸   @travel  _physio Bahan-bahan Membuat Cucur Jawa 2 cawan tepung beras 2 cawan tepung gandum 1 cawan gula pasir 1 cawan gula merah 2 cawan air sedikit garam Air & gula masak biar bgi sejuk. Tapis. Bancuh dgn tepung. Peram sekurang2 4 jam. Boleh goreng dah. Tepong lebih boleh simpan dalam peti ais.. Selamat mencuba 👨‍🍳👩🏻‍🍳😻 Kredit Resepi ini kpd dayahyong ayong LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM   @resepiorangkita   .   #instaselfie     #sedap     #instapic     #ibu     #catsofinstagram     #viral     #resepi     #resepimudah     #seafood     #delicious     #cake     #instagram     #cooking     #malaysia     #western     #foodporn     #instagood     #instashare     #foodreview     #cuisine     #instaseleb     #mahn     #foodrecipes     #breakfast     #resepi     #sedap     #sayangketatsendatpadat     #resepi  _ala_kampung   #resepisedap     #resepiorangkita   . Jangan lupa follow   @resepiorangkita  


0💬Normal

When I see GOLGAPPE in market... I'm be like:-hosh na khabar hai..ye kaisa asar hai.🙈🙈 _____________________ Inframe:- GOLGAPPE Where:- NAYA BAZAR Taste:-⭐⭐⭐⭐⭐ ______________________ ~~~~~~~~~~~~~~~ Follow for more . ✓  @cutefoodypanda   ✓  @cutefoodypanda   ✓  @cutefoodypanda   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ .   #gayafoody  _panda . . ~~~~~~~~~~~~~~ .   #gayacity     #gaya     #bihar     #biharifood     #bihari     #foodie     #bhukkad     #foody     #foodreview     #foodphotography     #foodblogger     #foodblog     #indianfoodbloggers     #foodlover     #indianfood     #foodstagram     #foodography     #indianstreetfood     #streetfood   .   #foodblogfeed     #masalapuri     #golgappachat     #puchka     #panipurilovers     #panipuri     #golgappe     #panipurilove     #junkfood  


1💬Normal

Good morning lovelies! Kicking off my Sunday with a brunch date with my mum in our local garden centre! I've got beans on toast with a caramel latte. Hope you all have a great day!   #MentalIllness     #MentalHealth     #MentalHealthAwareness     #FoodIsFuel     #EatingDisorderAwareness     #NourishToFlourish     #EatingDisorderRecovery     #ED     #EDRecovery     #Fitness     #FoodDiary     #Food     #FoodReview     #FoodReviewUK     #ProRecovery     #EatItToBeatIt     #AnaRecovery     #EDFamily     #AnorexiaRecovery     #FoodPics     #InstaFood     #FoodPorn     #Foodie     #FoodPic     #Foodstagram     #Foodgram     #FoodBlogger     #Brunch  


0💬Normal

saat kepagian di   #malang     #latepost   masih bakalan sering kepagian dengan sengaja di   #areamalang  . hahaha. ini rekomendasi keren kalo pagi pagi gak tau mau mulai hari saat liburan di malang. tempatnya ikonik, ada kontainer yg mencolok terlihat dari jalan. interiornya jg di isi equipment roastery coffee yang segede GABAN. Cobain Wafflenya deh yg pake eskrim   #matcha   wih nendang banget buat breakfast. trus cobain   #affogato   nya, itu semangat dah langsung high level   #cafe     #cafemalang     #cafehitsmalang     #ghkoffie     #nongkrongmalang     #malanghits     #nongkrongkekinian     #liburanmalang     #coffee     #coffeeaddict     #coffeehouse     #coffeemaker     #barista     #bartender     #nongkrongdimanakita     #instacoffee     #instafood     #instagram     #foodreview     #kopi     #kopimalang     #foodandbeverage     #kulinermalang     #malangfoodies  


0💬Normal

Fuhhh, New York Dark Chocolate With Crunchy Nuts buat appearance 😍 - Tengok dark chocolate dia, dengan kekacang yg dari gambar pun boleh nampak dia punya krup krap 🤤 -   #darkchocolatelovers   I demand you to try this, you guys will love it. Try try try! - Jangan terkejut taw. Utk mereka yg kurang suka kan tok nenek chocolate, dark chocolate mmg ada sedikit rasa pahit pahit. Tapi believe me, this one dia punya rasa pahit blend in just perfect dengan rasa manis & nuts yg ada. - Definitely terasa   #tastefromheaven   & mestilah rasanya dari   #bricksandsugarviralsedap   kaaan 🤗 - Meh PM kita 0176436792 / click link dkt bio 😘 - 🛵 Available for COD : 🛵 Sg Merab 🛵 Sg Ramal 🛵 Teras Jernang 🛵 Dato Abu Bakar Baginda 🛵 Bangi 🛵 Serdang 🛵 Seri Kembangan 🛵 Balakong 🛵 Kajang (selected area) 🛵 Putrajaya (selected area) 🛵 UKM, UNITEN, UPM, IUKL, UNIKL, KPTM - 🚶Self pick up : 🚶Sg Merab 🚶Serdang (Office Hour) -   #bricksandsugarcakeviralsedap     #bricksandsugarcake     #bricksandsugar     #cakesedapviral     #premiumcakeviralsedap     #bricksandsugar     #fluffyjapanesecheesecake     #victoriarichchocolatecake     #newyorkdarkchocolatecake     #chocolatecake     #cheesecake     #darkchocolatecake  


2💬Normal

Advertisement


🍜Fish Cake Noodles Soup - cooked by me 😍 Pretty good for a rainy day. Who else want this bowl? 🍅 📸 by me 😋 . . . .   #bunca     #pho     #noodles     #food     #fishcake     #yummy     #vietnamesefood     #ngonqua     #foodie     #bunchaca     #foodporn     #foody     #lozi     #saigon     #vietnam     #foodreview     #fishcake     #vietfood     #vietkitchen     #chopsticks     #homecook     #asianfood     #soup     #icook     #hochiminh     #foodstagram     #foodblogger     #foodgasm     #spicyfood     #Bubufoodshow  


0💬Normal

Mencoba sebuah cafe deket rumah sama nenek karena agak rempong ya kalau bawa nenek pergi jauh-jauh. 😂⁣ ⁣ Ada 3 lantai ya ternyata (kirain 2 aja), yang bawah ada coffee shopnya. But basically semua satu grup, jadi mau makan di   @terasremboelan   -nya pun bisa di bawah. Menunya ga terlalu banyak ternyata, jadi nenek beli nasi goreng dan gw beli kwetiaw goreng. Harganya bisa dibilang cukup murah sih sekitar 22 atau 25rb gitu, dan rasanya ternyata enak juga. So buat seharga segitu, ini worth it sih. 😋⁣ ⁣ Minumannya beli jus jeruk yang enak dan seger karena jeruknya lumayan tebel rasanya. Es kopi susu gula arennya masih kurang 😬 Rasa kopinya sedikit nanggung - antara ada dan tiada, gula arennya kurang dikit lagi - agak nanggung kuantitasnya kalau menurut gw.⁣ ⁣ Yang rumahnya sekitaran Ciomas, Bogor, boleh lah dicoba ya kalau lagi mau makan nasi goreng atau kwetiaw goreng. Ada ayam geprek, nasi timbel, dan nasi liwet juga. Atau mau ngopi-ngopi di Kopi Kekinian-nya juga bisa, masih banyak menu kopi lainnya. 😁   #FoodReviewByRizky     #FoodReview     #CafeReview     #Ciomas     #KulinerBogor  


0💬Normal

Recently checked out newly opened pub and dining room   @thekphlondon   near Ladbroke Grove, part of Harcourt Inns group under the direction of   @henryharris   . They belong to the same family of pubs alongside The Hero of Maida in Maida Vale, The Coach in Clerkenwell, The Three Cranes in Farringdon and The Crown in Chiswick. . We were there for the   #sundayroast   and both ordered the Roast Hereford Sirloin with all the trimmings. They also have an extensive wine and cocktails list. . . Probably rammed today for   #nottinghillcarnival   but a lovely gastropub if you are local or in the area.


2💬Normal

Reposted from   @roofpark   - repost   @marinishen   There's always a room for dessert and pasta 😂 You guys should try these 2 menu : - Chicken Mushroom Fetucinni - Banana Split From   @roofpark   when you go to Puncak area! 📌 RoofPark, Radja FO 📮 Jl. Raya Cimacan,Puncak 💰 52.000 IDR (Fetucinni) 💰 35.000 IDR (Banana Split) 📏 7.5 of 10 🐽 Halal   #roofpark     #roofparkcafe     #puncak     #westjava     #foodtravelstory     #foodreview     #foodblogger     #bananasplit     #pasta     #chicken     #mushroom     #fetucinni     #foodphotography     #foodstory     #foodstagram     #foodgasm     #foodporn     #follow     #instafood     #jktfoodmap     #kulinerpuncak     #kulinerbogor     #kulinerjakarta     #foodie     #traveladdict     #lezatnikmat     #pergikuliner     #endorsement     #infokuliner     #foodblogger     #wowkuliner  


0💬Normal

If you are looking for a delicious   #afternoontea   in a beautiful setting I highly recommend   @thedorchester  ! Where should I go for my next afternoon tea fix?   #suggestions     #londonafternoontea    #thedorchester    #tea    #londonfood    #londoncake    #cake    #scones    #londofoodie    #instafood    #instafoodie    #londonrestaurants    #thelondonfoodie    #food    #foodreview    #foodstagramming  


0💬Normal

🍫 BROWNIE ICE CREAM SARNIE 🍫 from   @mrspotts   is one INDULGENT TRIPLE CHOCO dreeaaaaam ☁️ we got dat 🍨 CREAMY ICE CREAM encased by goooeeeeey soft brownie, then SMASHED with that 🔥 DEEP CHOC FLAVAH. Surprisingly light, not surprisingly easy to DEVOUR. 🌞 32 degree weather, we got you HANDLED. —— 🍫 Food: 8/10 💰 Price: £3.6 ✨ Ambience: 6.8/10 📍 Bristol, London


18💬Normal

Pie Tee of Malaysia, is a thin and crispy Southeast Asian pastry tart shell kuih filled with a spicy, sweet mixture of thinly sliced vegetables and prawns. It is a popular Peranakan dish. The shells are made of flour and though some stores will make them from scratch, they can usually be found ready made in most supermarkets. Similar to popiah, the main filling is shredded Chinese turnips and carrots, and usually these two dishes are sold by the same stall in hawker centres.   #food     #foodie     #foodgasm     #foodpics     #foodporn     #foodjourney     #foodexpert     #instafood     #instapics     #instamood     #instafollow     #instalike     #instagood     #foodoftheday     #foodstagram     #photooftheday     #followme     #photo     #tagsforlikes     #delicious     #f52grams     #foodreview     #eeeeeats     #popiah     #malaysiaboleh     #johorbahru  


0💬Normal

Advertisement


  #foodreview    #foodhanter    #food    #eat    #testy    #good    #product    #sugar    #skidelsugarfactory    #world    #Europe    #Belarus    #Minsk  #продукт#еда#вкусно#Беларусь#Минск#Брест#Гомель#Витебск#Гродно#Могилев#сахар Обычный мелкозернистый сахар. По вкусу все как и у всех остальных производителей. Подойдёт для домашнего изготовления варенья и тд. Хотя крупный сахар для варенья, по моему мнению, удобнее использовать. Упаковка бумажная, дизайн вполне неплохой, однако можно было бы внести какую-то свежую нотку. Оценка 8.5 из 10


0💬Normal

Grill is hot and ready! Ready set grill🥢🤗🤤 🥢 Lacked the usual staples i love in a korean banchan but the pork and beef were tender and of good quality, the jigae was soooo good, and all i really need was lettuce, kimchi, sesame oil dip for my grilled meats. Meats 👌🏻👌🏻👌🏻 Banchan choices 👌🏻 banchan taste and flavors though rates 👌🏻👌🏻👌🏻 P549 unli! 🥢   #chasingfoodph     #samgyupsal     #koreanbbq     #koreanfood  


1💬Normal

Die Preussen hatte ich vom Migros in Zürich🇨🇭Es war ein Blätterteiggebäck mit Himbeer Aroma🍪Die Konsistenz war wieder sehr knusprig und leicht krümelig🙂Die Preussen schmeckten sehr süss, waren ziemlich buttrig und hatten eine ganz leichte Himbeer Note was mir gut schmeckte👍Insgesamt fand ich die Preussen wirklich sehr lecker auch wenn der Himbeer Geschmack nur sehr leicht war und Himbeere nicht Zuckerwatte ist😊7/10 Punkte   #preussen     #zuckerwatte     #fairyfloss     #raspberry     #cookie     #biscuit     #puffpastry     #pastry     #sugar     #limited     #limitededition     #migros     #foodies     #foodislife     #foodreview     #foodnews     #foodnewsswiss     #swissfoodnews     #foodblogger     #foodblog     #swissfoodblog  


0💬Normal

Fermented   #fazeryosa     #strawberrybanana   flavoured   #vegan     #oatyoghurt   from   #valio     @fazersuomi     @yosaoat   400g pot   #review   -9/10 Has a strawberry banana taste and banana which gives it some softness to the flavor. Nice texture, soft and has a bit of strawberry bites in it. Tastes to real berries and fruit but its not a very strong flavor but stronger compared to kaslink yoghurts and i did not find this one too Sweet. - Tastes good and texture is nice. Not too loose either. It does have that Oatyogurt taste in it which im not such a big fan of. - Purchase again? - yes Price? ~ 1,80€ From S-Market -   #yoghurt     #plantbased     #veganyoghurt     #fazeryosa     #fazer     #vegaani     #uutuus     #uutuus2019     #foodtesting     #vegaanituotteet     #vegaaninen     #mansikkabanaanijogurtti     #kaurapohjainen     #oatsnack     #vegaaninenruoka     #foodreview     #yoghurtreview     #jogurttitesti     #vegaanihaaste     #snack     #tuotetesti     #snack     @vegaanituotteet     #tuotetestaaja     #foodie     #foodblogger     #fazersuomi  


0💬Normal

Streetfood yum! Buffalo wings who? Chicken Wings w/ Liver Sauce 2 pcs - Php45 / $0.80 Imagine eating 3 pcs wings for Php220 / $4.25.   #pass     #livealittle     #YOLO     #LearningToBeAFoodie     #foodie     #foodporn     #foodreview     #letseat     #letsdrink     #tutchnamanoh     #malabonfoodtrip     #foodporn  


0💬Normal

Sebenernya ini promo 17agustusan kemaren 😂 . . Hai! Kalian yg punya alergi sama susu sapi, boleh banget nih mampir kesini! Kenapa? Karena Sobu menyediakan minuman dengan base nya susu kedelai. Jadi aman! Selain itu, susu kedelai jg sehat dan ga kalah enak dr susu sapi atau susu lain EHEM. 😌 . . . In Frame: Soya bubble brown sugar; Pandan Coffee (?), Tamayo Spread, Ciabatta Boba . . . Tamayo Spread itu Toast yg diatasnya ada telor rebus cincang dicampur sama mayo, mungkin plus garem dikit gitu. Pas banget buat yg suka asin. Nah kalo yg Ciabatta Boba, ini lebih ke manis. Tapi manisnya sendiri ga berlebihan. Jadi masih aman juga buat yg pengen diet tapi mau nikmatin hidup 😂👌 Harganya masing2 15k. . . . ☕ Sobu id ☕ 📍 Jalan Mertasari, Sidakarya. Denpasar-Bali . . .   #sobuid     #sobubali     #soyabased     #soyadrinks     #minumansoya     #ciabattaboba     #tamayospread     #makanmakanseru     #makanasik     #nongkrongkekinian     #jalanjalanbali     #kulinerdenpasar     #soyaduluyuk     #aoiwjjalanjalan     #aoiwjberburupromo     #aoiwjhangout     #aoiwjicipicip     #aoiwjngemil     #aoiwjberburuminuman     #denpasararea     #balifoodies     #balidrinkies     #balisoyadrink     #foodreview     #snackreview     #drinkreview  


0💬Normal

Next Page